O nama

FORME Information Technology d.o.o. specijalozovalo se u implementaciji programskog rešenja u organizaciji elektronske dokumentacije.

logo-formeitVeć duže vremena analiziramo stanje na tržištu i programske ponude. Poštujući konkurenciju i pomno prateći niz zakonskih i podzakonskih akata vezanih za elektronsku dokumentaciju i poslovanje ustanovili smo da veliki broj komapanija u Srbiji još nije do kraja upoznato sa mogućnošću ostvarivanje većeg profita korišćenjem programskih rešenja iz oblasti upravljanja poslovnom dokumentacijom, projektima i poslovnim rešenjima.

Zbog toga je FormeIT u saradnji sa kompaniom M-Files donela na tržište Srbije jednostavno rešenje a da pri tom zaposleni u kompaniji nisu u obavezi da provode dane i nedelje učeći komplikovane radnje da bi se služili programom.

Za to se pobrinuo Windows koji konstantim novim operativnim rešenjima i izgledom samo “zbunjuje” stare korisnike operativnih sistema.

FORME Information Technology doo posluje u oblasti razvoja proizvoda za:

  • upravljanje dokumentima (Document Management)
  • upravljanje poslovnim procesima (Business Proces Management)
  • upravljanje poslovnim procesima i upravljanje poslovnim rešenjima (Enterprise Content Mamagement)
  • upravljanje poslovima pisarnica

Osnovani smo 2006. godine u Beogradu kao Agencija DeForMe, ali zahvaljujući upornosti u radu unapredili smo naše poslovanje u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Zvanični smo Silver Solution Provider Finsko-Američke kompanije M-Files.